Úvod » Junioři

Dorostenci utrpěli porážky

publikováno 17.11.2017

Zatím nevydařený úvod sezóny zažívají obnovení dorostenci Playmakers. Po osmi zápasech jim stále v kolonce bodů svítí zlověstná 0. A zatímco naposledy v Hranicích zdobila kluky alespoň po většinu zápasu pohledná hra, v Olomouci tomu tak 12. listopadu nebylo. Špatný pohyb řady hráčů, nedůraz, nízký počet střel - to nejsou zrovna cesty k úspěchu.

FBC Playmakers Prostějov - FBC Droždín 2:6

Soupeř byl před zápasem druhým týmem tabulky, dala se tedy čekat smršť. Ta však zpočátku nepřišla, pouze jeden smolný gól. Pak ale ticho: soupeř nenapadal, střílel zejména z dálky a nečetné rány z blízkosti spolehlivě likvidoval Míra Vatter. Byl to později v zápase on, kdo držel akcie Playmakerů vysoko. Občas to ale vypadalo, že se jeho spoluhráči soupeře snaží pomalou rozehrávkou uspat. A to se nakonec nevyplatilo. Stačilo totiž pár chyb vzadu a najednou Droždín vedl. Prostějovu se nakonec pouze podařilo dvakrát zareagovat - a v obou gólech měli prsty obránci. Nejprve na 1:3 snižoval po kličkované Michal Závodný, na konečných 2:6 pak upravil Míra Bukovan, který si počkal na přihrávku od mantinelu v podání Adama Dittmana. Bohužel, na dva góly se málokdy vyhrává, zvlášť ve florbale je to hodně těžké.

FBC Playmakers Prostějov - SK K2 Sportcentrum Prostějov 0:8

Zatímco však hráči Playmakers byli Droždínu důstojným soupeřem, proti SK K2 to bohužel neplatilo. Od poloviny první třetiny nebylo otázkou "jestli" ale spíše "o kolik". "O dost" zněla nakonec odpověď. Skóre 0:8 je zasloužené a mohlo být vyšší nebýt skvělého výkonu Šimona v bráně. V poli to ale byl marasm. Nedůraz, pomalé přihrávky za vlastní bránou, individuální chyby - to vše rezultovalo v góly. Hráči nezpracovali přihrávku, sotva si nahráli, neudrželi míček. Pokud už se to někomu podařilo, neměl dotyčný komu nahrát - zcela chyběla podpora od spoluhráčů. Zkátka a dobře, turnaj to povedený nebyl a odhalil značné množství nedostatků o nichž trenéři po předchozích kláních nepochybně doufali, že jsou aspoň částečně minulostí.

Sestava: Vatter (2. zápas Galandák) - Závodný, Sonnevend, Minx, Jedlička, Dittman, Muller - Špičák, Bukovan, Marák - Krejčí, Korejtko, Martinek

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Národní sportovní agentura podpořila Playmakery
I pro rok 2023 žádal oddíl FBC Playmakers Prostějov o podporu z dotačního programu Můj klub. A také letos byl úspěšný.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Co tě v uplynulé sezóně 2022/2023 nejvíce potěšilo?

  Postup Áčka do "regionu"
0 (0,0%)

  Postup veteránů na republikové finále
0 (0,0%)

  Solidní sezóna starších žáků
0 (0,0%)

  Založení veteránů
0 (0,0%)

  Poslední, vítězný turnaj mladších žáků
0 (0,0%)

  Něco jiného...
0 (0,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz