Úvod » Junioři

Playmakeři si čekání na Silvestra zpestřili turnajem

publikováno 30.12.2017

Vánoce minulostí, do Silvestra však stále daleko. A tak se Playmakeři rozhodli, že si den volna v samém závěru roku vylepší turnajem. Ale pozor: tentokrát povánoční rozjímání "nenarušili" žádnému ze soupeřů. Prostějováci se totiž rozhodli, že si udělají turnaj sami pro sebe. A ne jen tak ledajaký: do pole se vedle sebe postavili dorostenci s muži "B" i "A" týmu.

Na hřišti se tak objevila směsice hráčů, která mohla být jen těžko nesourodější. S profesorským nadhledem diktovali tempo hry matadoři bratři Fojti, v poli pak dále byla k vidění skupina vesměs Béčkařů. Prim však hráli dorostenci, kteří potvrdili své nadšení a přístup k tréninkům a dorazil jich rovnou tucet. A aby toho nebylo málo, týmy byly prakticky náhodně rozházené.

Z kolektivů se s touto, pro některé zkušenější hráče možná nemilou, skutečností popral tým žlutých (Jiří Zakopal, Milan Fojt, Michal Sobecký, Tomáš Novák, Radek Pekař). Strávil hodně času v útočném pásmu a nakonec těsně v turnaji s devíti body zvítězil.

Nejlepšího střelce turnaje byste ale v této sestavě hledali marně. Stal se jím totiž se sedmi góly Petr "Hanzi-Lavi" Heinisch. Hráči si opět mohli vychutnat jeho originální oslavy branek. Svou hokejku, podepsanou, však nakonec nikomu nevěnoval. :'(

Pár adeptů by se však nepochybně našlo. I přes vánočním cukrovím a jinými příjenostmi nacpaná břicha byly k vidění pěkné akce. Ale i kuriozity. Ondra "Vejby" Vybíral, jinak solidně chytající, si určitě za rámeček nedá ten večer první inkasovaný gól. Chvíle nepozornosti se mu vymstila a míček jen zaplachtil do branky. Z dorostů se pak gólově prosadil poměrně nečekaný hrdina okamžiku, Patrik Bouchal. Byť není sprinter, tak zakončil osamocený po sprintu směr brána a střele po zemi...

Z dorostenců byl nakonec jediným střelcem. Michal Majk Závodný střílel s Tomášem Novákem co to šlo, leč první jmenovaný netrefoval, druhý pak sice ano, ale zásadně brankovou konstrukci. Někteří hráčí, opět zejména dorostenci, si pak vyzkoušeli opačné role - a načas se z nich stali obránci. Nutno říct, že to nebyla výrazná změna k horšímu. Jen ta "Konev" mohla jít do útoku. Tak snad příště ;-)

 

Složení týmů:
ŽLUTÍ - Milan Fojt, Jiří Zakopal, Radek Pekař, Michal Sobecký, Tomáš Novák
BAREVNÍ - Milan Hnízdil, Zbyněk Mráček, Lukáš Vícha, Jan Smékal, Aleš Marák
ČERNÍ - Zdeněk Fojt, Jakub Matoušek, Patrik Bouchal, Michal Závodný, Richard Minx
ČERVENÍ - Aleš Horváth, Petr Heinisch, Jakub Sonnevend, Erik Špičák, Petr Martinek

Brankáři: Ondřej Vybíral (B tým), Miroslav Vatter, Adam Konvička (oba Dorost)

Pořadí:

1. Žlutí, 2. červení 3. - 4. barevní s černými

 

Co dodat? Snad jen poděkování všem zúčastněným nejen za výkony ny hřišti, ale taky za suprově strávený konec prosince. Kéž se z tohoto celoklubového turnaje stane tradice, kterou si hráči oblíbí. (Y)

 

 (D) K*R*Á*S*N*Ý     R*O*K 2018      PLAYMAKEŘI! (L)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Národní sportovní agentura podpořila Playmakery
I pro rok 2023 žádal oddíl FBC Playmakers Prostějov o podporu z dotačního programu Můj klub. A také letos byl úspěšný.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Co tě v uplynulé sezóně 2022/2023 nejvíce potěšilo?

  Postup Áčka do "regionu"
0 (0,0%)

  Postup veteránů na republikové finále
0 (0,0%)

  Solidní sezóna starších žáků
0 (0,0%)

  Založení veteránů
0 (0,0%)

  Poslední, vítězný turnaj mladších žáků
0 (0,0%)

  Něco jiného...
0 (0,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery