Úvod » B tým

Béčko nezklamalo ani doma

publikováno 04.10.2018

Kostelec na Hané - Solidní vstup do sezóny prožívá "B" tým Playmakerů. Zatímco zbylá dvě mužstva klubu se trápí, Béčko opět bralo body. A znovu ukázalo, že jsou jeho hráči schopní střelci.

Tým šel do turnaje s tím, že chce k úvodním třem bodům přidat další. Předem se pak hráči shodli na tom, že soupeře, zejména houževnatý Postřelmov, neradno podceňovat. I proto nakonec vedoucí Michal Sobecký a kapitán Milan Hnízdil prakticky neměnili sestavu z Přerova, která se osvědčila. Jedinou novinkou bylo nastoupení Lukáše Brumlíka za Michala Závodného, kterého ze hry vyřadila chřipka.

První utkání se ovšem zprvu neneslo v poklidném duchu. Od prvních minut totiž soupeř z Postřelmova ukazoval, že rozhodně nechce být otloukánkem, jako v minulých sezonách. Hrál bojovně a někteří jeho hráči prokazovali, že si velmi dobře rozumí s míčkem. Playmakerům se naopak nevedlo zprvu zakončení. Postupně se dostal Postřelmov ve druhé třetině do vedení 3:1, ale ještě do jejího konce náskok Prostějov smazal. Podíl na tom měla hlavně dvojice Koranda-Heinisch. Ve třetí třetině se pak ukázal i Milan "Fasek" Hnízdil parádičkou zpoza brány a přesnou střelou do horního růžku. Postřelmov ale působil o něco lépe a úpornou snahou udržel jednogólvý náskok.

Výkon v prvním zápase nebyl udeální, však si také hráči natvrdo řekli, že hráli jak ču...i. Utkání s Arkticem ale začali zrovna tak. Soupeř brzy vedl, Heinisch ale záhy vyrovnal. Později na gól Korandy z oslabení odpověděl hostující Vrba. Hrálo se často nahoru dolů, přesto ale více ze hry měli právě Playmakeři, favorit utkání. Svou dominanci ale potvrdili až v prostředním dějství. Projevila se obnovená spolupráce z útoku Brumlík-Hnízdil, kdy oba borci začali na hřišti doslova řádit. Jistotu pak dal ve třetím dějství svému týmu Matoušek nekompromisní ránou do růžku z velkého brankoviště. Vyloženě exhibiní podobu pak měla šestá branka, kdy si hráči doslova dávali přednost, kdo do poloprázdné brány vystřelí. Arktic už se na nic nezmohl a to i přesto, že Playmakers dohrávali posledních pět minut na dva obránce. Jejich kolega, Josef Koranda, si totiž poranil nohu a do utkání už nezasáhl.

FBC Playmakers Prostějov - TJ Postřelmov 5:6
Branky: Koranda (Heinisch), Heinisch (Koranda), Koranda (Brumlík), Hnízdil (Matoušek), Hnízdil (Koranda)
FBC Playmakers Prostějov - Arktic Olomouc 6:2
Branky: Heinisch (Bukovan), Koranda (Heinisch), Hnízdil, Hnízdil (Brumlík), Matoušek (Koranda), Brumlík (Hnízdil)
Sestava 1. zápas: Klimeš - Minx, Brumlík, Sobecký - Heinisch, Bukovan, Koranda - Schuster, Matoušek, Hnízdil.
Sestava 2. zápas: Klimeš - Minx, Koranda, Sobecký - Heinisch, Bukovan, Matoušek - Schuster, Brumlík, Hnízdil

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Národní sportovní agentura podpořila Playmakery
I pro rok 2023 žádal oddíl FBC Playmakers Prostějov o podporu z dotačního programu Můj klub. A také letos byl úspěšný.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Co tě v uplynulé sezóně 2022/2023 nejvíce potěšilo?

  Postup Áčka do "regionu"
0 (0,0%)

  Postup veteránů na republikové finále
0 (0,0%)

  Solidní sezóna starších žáků
0 (0,0%)

  Založení veteránů
0 (0,0%)

  Poslední, vítězný turnaj mladších žáků
0 (0,0%)

  Něco jiného...
0 (0,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery